homlokzati-hoszigeteles.com +36-20-959-4488

Blog

Homlokzati hőszigetelés fedőréteg

BAUMIT
BAUMIT
2022.06.08 19:25
Homlokzati hőszigetelés fedőréteg

Miért pont BAUMIT?

A BAUMIT homlokzati vakolatok már bebizonyították, hogy az évek hosszú során, megbízhatóan, tartósan megvédik épületünk homlokzati elemeit, és tartósan szép és esztétikus látványt biztosít.

Üdvözöljük a színek világában!

A Baumit Life Európa egyik legszélesebb homlokzati vakolat, és homlokzatfesték színválasztékát kínálja, így több száz kreatív színárnyalat közül választhat. Merüljön el bátran az érzelmekben, legyen nyugodtan kreatív! A Baumit Life gazdag színpalettája élettel és egyéniséggel ruházza fel a fakó és unalmas homlokzatokat. Hangulatos vagy éppen inspiráló légkört nyújt, karakteres megjelenésével hat az érzelmekre. Nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem kifejezi és meghatározza a legújabb trendeket. Hozza ki a legtöbbet a varázslatos színek nyújtotta lehetőségekből! Hiszen a jól megválasztott épületszínek képesek arra, hogy harmonikusan illeszkedjenek a szomszédos homlokzatokhoz, illetve kisebb, vagy éppen nagyobb hangsúlyt kaphat, de disszonancia, valamint egybeolvadás nélkül. Válasszon sajátos és egyedi megjelenést! Váltsa valóra a legmerészebb álmait!

A Baumit homlokzati vakolatai gyorsan és könnyen megvalósítható megoldást kínálnak az épületek homlokzatainak védelmére, azok egyedi arculatainak kialakításával. A Baumit vakolatok receptúrájának továbbfejlesztésével a már jól ismert magas minőség mellett olyan további előnyökkel is találkozhatunk, mint a termékek könnyebb kezelhetősége, kevesebb anyagszükséglete, jobb feldolgozhatósága és hosszabb élettartama. Válassza a megbízható minőséget és használja a Baumit homlokzati vakolatait!

Irány a Webáruház>>